Estat i previssió obres de canalització Gas ciutat a Alfou.

Obres enagas avda bosc2

Després que nombrosos veïns ens preguntessin per l’ estat de les obres de subministrament del Gas Ciutat a Alfou, PUSA va procedir a contactar amb la companyia encarregada de les obres i la que ha de gestionar-les. Segons informació d’ aquesta setmana, la primera fase de les obres, es a dir de la riera a la banda de Cardedeu, estarà enllestida i serà plenament operativa a finals d’ any. L’ altra part, de la riera cap a Llinars i Sant Antoni encara no es definitiva. A data d’ avui hi ha 30 veïns que han signat el pre-contracte, però la xifra encara no es definitiva per tal que el projecte continuï. Si a final d’ any, el nombre de veïns es aquell que la companyia estima necessari per fer rendible l’ obra, aquesta continuarà a començaments del proper any. Ens han comentat que hi haurà dos ramals de connexió a la xarxa principal, un per la rotonda de Llinars i l’ altre, que ja es va començar per La Pineda de Cardedeu.

Us mantindrem informats de les novetats.

Comparteix

1 Response

  1. Si el mínim per posar el gas a Alfou era de 80 veïns, (quan ens intentaven vendre el tema), si només hi ha 30 veïns que han signat el pre-contracte, per què hem d’estar patint i fent malbé la urbanització? Qui està a sobre de les obres? Per què, el que trenquen els operaris que fan les obres, ho han d’arreglar amb els diners de la urbanització?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment