Un any del web, un any de molta feina feta.

Un resum de les visites, nombre de usuaris, arxius etc que durant aquest any de funcionament del web ha tingut el PUSA.

Darrera d’ aquest números hi ha un munt de hores de feina. Fer una noticia no sempre es senzill, no n’ hi ha prou amb copiar-la d’ un diari o un web comarcal. En molts casos impliquen una feina veritable de recerca. Cal anar a parlar amb els veïns com en el cas dels robatoris de l’ estiu, fer les fotos, editar-les, contrastar la informació amb la policia, etc. En molts casos aquestes noticies han estat recollides per diaris locals, la qual cosa posa sobre la taula que la informació que PUSA dona es considera veraç.

Hem publicat 256 noticies referides a les urbanitzacions o al poble, amb quasi 100 comentaris dels nostres seguidors, hem engegat nous projectes, com per exemple el de enregistrar els Plens per fer-los públics, i de ben segur en començarem d’ altres.

Hem tingut quasi 60.000 visites i 106.000 pàgines consultades. Naturalment aquí hem de tenir en compte els “robots” de propaganda que poden arribar al 80% de les visites. En qualsevol cas, estem parlant de 12.000 visites en un any amb un promig de 300 nous visitants per mes ( 1.500 visitants nous sense depurar “Spam” ).

En qualsevol cas, aquest web no seria res sense les vostres visites, el fet de veure que constantment creix el nombre de persones que ens consulten ens fa reprendre aquesta feina amb més ganes.

Gràcies a tots per el recolzament i la confiança.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment