Reparnt sots a Les Pungoles.

Segons publica “Les Pungoles opina i viu” la Junta de Conservació de Les Pungoles començarà en breu a reparar els sots dels carrers Aneto i Tagamanent. Felicitem a la Junta per la futura actuació. També el mateix blog, ens informa que les pistes de tennis i el tancat de filat esta sent reparat per la regidoria d’ esports. Ens hagués agradat poder, des de PUSA aportar les nostres idees a la comissió del carnet únic, però ens congratulem que ,malgrat no convocar-la ni donar-nos cap informació oficial al respecte, poc a poc les nostres queixes hagin donat fruit en forma d’ actuacions directes sobre l’ equipament esportiu de la urbanització.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment