Moció sobre les cobertes fora de normativa a les urbanitzacions.

Cobertes videoPUSA va presentar una moció per tal de legalitzar les cobertes que sovint hi ha a les urbanitzacions i que s’ utilitzen per guardar els cotxes de les famílies. Com ja vàrem manifestar en el nostre web, la llei s’ ha de adaptar a les situacions de la realitat del carrer, molta gent ha fet de les segones residències, el lloc definitiu per viure, de manera que els garatges s’ han quedat petits per gusrdar els cotxes del marit, dona i la moto dels fills. Vivim a una urbanització i la mobilitat es un problema, sense transport públic estem avocats a fer ús dels cotxes, però aquests s’han de poder gusradar, i sovint l’ espai per fer-ho es limitat.Per això molts veïns han optat per fer cobertes auxiliars tipus pèrgoles per tenir els vehicles arraserats. Aquesta ha estat la finalitat d ela moció, i per això hem acordat crear una comissió aamb l’ Ajuntament per donar-hi resposta.

Aqui teniu el vídeo: https://vimeo.com/87041029

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment