Les obres gas ciutat a Can Vila han començat.

Obres cami farineraDes de fa uns dies, una màquina excavadora i uns operaris, estan fent obres a La Farinera. Hem preguntat als tècnics de l’ ajuntament i ens han comentat que contrariament al que s’ ha pensat inicialment, les obres no son l’ inici de l’ ampliació de la carretera del camí de La Farinera, si no per portar el gas ciutat a Can Vila. No per això deixa de ser una bona noticia per a tots el veïns de la urbanització.

Esperem que ven aviat, les obres definitives per aixamplar la carretera comencin. És una vella reivindicació del PUSA, que al primer Ple de la legislatura ja va presentar una moció en aquest sentit.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment