Cami de la Farinera a Can Vila: novetats.

El passat 31 de Juny de 2011, el President del nostre Grup Municipal ( PUSA ) , Ferran Calvera juntament amb el nostre representant a Can Vila, Ferran .S, varem reunir-nos amb l’ alcalde de Sant Pere ( Sr Llesui ) per tal de tractar de resoldre el problema d’ accessos a Can Vila ( Camí de la Farinera). D’ entre les propostes fetes pel PUSA cal destacar la petició que varem fer al Sr Llesui per tal que retirés el Recurs Contenciós Administratiu contra l’ ajuntament de Sant Antoni, així com el compromís per part de l’ ajuntament de Sant Pere de sufragar part de les obres d’ ampliació del esmentat vial. En aquest sentit, l’ alcalde de Sant Pere ens va demanar que féssim les gestions oportunes per tal d’ aplanar el camí en aquesta direcció.

 Les negociacions posteriors, dutes a terme pel nostre partit van consistir en intentar sumar el màxim de forces polítiques possibles  dins l’ ajuntament de Sant Antoni per tal que l’ objectiu de l’ ampliació fos una realitat. En aquesta direcció es van mantenir reunions amb ERC-Reagrupament que van donar els seus fruits el passat dia 9 de setembre en que PUSA va presentar una proposta de resolució que demana l’ ampliació del vial de connexió entre Can Vila i el nucli de Sant Antoni ( C/ del camp d’ en Puig ), a l’ efecte que incorpori un pas de vianants amb els elements de seguretat necessaris que permetin una connexió segura i eficient. PUSA va oferir a ERC Reagrupament fer la proposta de manera conjunta, però ERC-R no ho va estimar adient.

 PUSA ja va recollir les demandes dels veïns de Can Vila sobre la problemàtica dels accessos al seu programa electoral i en aquesta línea hem estat treballant els darrers mesos. Feina que  ha culminat aquesta passada setmana amb la presentació de la Proposta de Resolució que us adjuntem i que serà objecte de debat al proper Ple Municipal del dia 29 de Setembre.

D’ altra banda l’ ABM es feia reso de la noticia a la seva edició del divendres. Des de PUSA tenim la seguretat que la proposta tirarà endavant en el proper Ple. Es tracta d’ un primer pas important per a tots els veïns de Can Vila, i per nosaltres es una satisfacció que la nostra feina hagi acabat tenint el suport d’ altres formacions per tal que el projecte sigui ben aviat una realitat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment