Fibra óptica a les urbanitzacions d’ aquí 4 mesos.

Fibra opticaSegons ens va dir la regidora de noves tecnologies, Nuria Jordà, el proper mes de maig, Telefònica començarà el desplegament de la fibra òptica que ja ha iniciat a LLinars, sent previsible que cap al mes d’ octubre, totes les urbanitzacions i el poble tinguin fibra en desplegament aèri. La Nuria, abans de deixar les seves funcions a l’ Ajuntament definitivament ens ha volgut donar aquesta bona noticia. Esperem que amb això comenci una etapa de bona cobertura de banda ample que tans problemes ens esta donant des de fa anys.

Comparteix

5 Responses

  1. M’agrasaria saber si aquesta informació és correcte, ja que preguntant a Movistar sempre em contesten que no està programat i la veritat que fa falta.

    • Segons ens ha informat l’ Ajuntament, el desplegament de la fibra òptica ja s’ està fent a tot el municipi. Les previsions son que a final d’ any, tot SAV incloses les urbanitzacions la tinguin.

  2. Pel que m’han dit els tècnics de telefònica que per a octubre comencessin a posar-ho i el primer tram pel que m’han dit és el carrer rosella, caldrà espera a octubre a veure que passa.

  3. El que estan posant ara mateix pel carrer rosella que estan tocant els pals on hi ha el cable telefònic etc., és la esperada fibra óptica?

    • Doncs depen del que estiguin possant. Si son els pals de telèfon nous si, si és obra civil amb una rasa a terra, serà per canviar les canonades d’ aigua. Les obres de col·locació del cable està prevista per a finals de mes o cemençament de febrer.
      Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment