Arranjant la carretera d’ Alfou.

Obres carretera alfouSens dubte una gran noticia, després de denunciar-ho en els plens, en aquesta mateixa web i fins i tot als diaris, el PUSA ha aconseguit que l’ Ajuntament ens escolti i asfalti de nou la carretera interior d’ Alfou a Sant Antoni de Vilamajor. No importa si s’ ha fet tard, o per que venen les eleccions, el que és important és que finalment es farà, i esperem que es faci bé, que es possin senyals amb límits de vel·locitat clars, que es pintins les ratlles separadores de les voreres i la linea que separa els carrils de la marxa de la circulació.

Podem estar contents, per qué ens feia falta una que una via tan transitada com aquesta tingués un ferm en condicions.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment