Reformem el transport pùblic a Sant Antoni.

Segons sembla, i donada la situació deficitària del transport públic Sagales que es presta a tot Sant Antoni, hi ha la possibilitat que el servei desapareix-hi aquest any. A finals d’ any s’ ha de signar el nou contracte de concessió de servei públic i sembla ser que no es prorrogarà. PUSA vol donar una última oportunitat al bus que uneix les urbanitzacions amb el poble per tal de fer el servei més rendible. La idea passa per crear noves parades just davant l’ escola, i adaptar l’ horari del transport públic al de l’ escola, de manera que els nens més grans puguin agafar-lo. Amb això moltes famílies s’ estalviaran el haver de pagar el menjador, ja que ara per ara, transport i menjador van units i no es pot utilitzar el transport escolar sense que els nens es quedin a dinar. PUSA ja ha presentat la proposta per tal que el Sagalés faci també funcions de transport escolar.

En el cas que tampoc d’ aquesta manera poguessim fer sostenible el transport interurbà de sant Antoni, PUSA si que recolzaria suprimir el servei, ja que actualment te un cost mensual de 6.000 euros, la qual cosa és inasumible per el nostre municipi.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment