El deute real de Sant Antoni de Vilamajor.

Segons publica el diari El 9 Nou el deute que te l’ Ajuntament de Sant Antoni amb l’ Estat Central es de 242.976 euros, en concepte de liquidació dels ingressos corresponents a l’ any 2009, però a més a més des de l’ any 2009, any en que el deute municipal de Sant Antoni era de 585.000 euros, quantitat que un any després ha augmentat fins la quantitat de 997.000 euros, sense comptar el deute generat l’ any 2011. Això vol dir que l’ ajuntament ha incrementat el deute en un 90%, i ja equival al 21% del pressupost total del nostre poble.

Ignorem si la reclamació que formula l’ Estat està inclosa ja dins el deute total, en cas contrari el deute seria de 1.240.000 euros, més del 25% del pressupost anual.

Son dades esgarrifoses, que fan perillar la “sostenibilitat” dels projectes socials, educatius, les inversions i la pròpia despesa del personal municipal.

Comparteix

2 Responses

 1. Estic molt indignada amb tot plegat….arribo de vacances i veig que l’ajuntament està endeutat i el primer que fan es pujar-se el sou……és vergonyós!!

  L’oposició hauríeu de manifestar-vos i no permetre que passi això!! Heu de lluitar perquè es treballi amb lògica i no pujant-se sous….i es diuen d’esquerres alguns!! Lera i companyia fan vergonya!!!

  • Martina, tant nosaltres com la resta de l’ oposició, va votar en contra. Però no som majoria i varem perdre la votació. Personalment com a regidor i ciutadà penso que no es pot demanar als empleats públics de l’ ajuntament que acceptin una rebaixa del 5% en els seus sous ( policia, secretarias, personal de la brigada d’ obres, adminitratius, regidors de l’ opocisió, i resta de personal contractat ) i després no donar exemple des de l’ equip de govern. A la vida sempre s’ ha de donar exemple si vols demanar quelcom a altres, i en aquest cas no ha estat així.
   Sou vosaltres els electors qui haureu de pendre nota de la conducata de cadascun, en les futures eleccions.
   Una abraçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment