El PUSA no s’atura

Seguim treballant amb força i el proppassat divendres 14 de Gener vam celebrar una nova reunió en el local d’Alfou que amablament ens va cedir la seva Junta Directiva. Fruit d’aquesta trobada hem volgut ampliar el grup de treball que marca la trajectòria del projecte amb la incorporació de més col.laboradors, tots ells veïns de les urbanitzacions de Sant Antoni.

Cada cop som més els que pensem que l’única manera de defensar els nostres interessos és la participació veïnal, ara comptem amb més idees, noves mans, nous contactes que faran que la iniciativa PUSA sigui una ferma realitat en les properes eleccions Municipals del Maig.

Estem acabant de definir el nostre programa electoral el qual volem que sigui el reflex de la inquietud de les persones que viuen a les urbanitzacions, la nostra prioritat serà sempre proposar solucions factibles, promoure actuacions àgils i concretes que beneficiïn a les diferents zones que es troben fora del nucli urbà sempre treballant, però, colze a colze, amb els habitants del poble.

Després de la primera tongada de díptics de presentació, el PUSA no s’atura i estem preparant diverses accions per estrènyer el contacte amb els veïns, recollir les seves demandes i informar-los personalment de les nostres intencions. Ben aviat rebreu notícies.

” Millorar les Urbanitzacions és a les nostres mans !!!! “ Participa-hi.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment