Una mala manera de marxar.

Al diari ABM del passat dia 27 sortia a la contraportada de la primera plana una valoració del millor i pitjor personatge de la setmana, i ves per on, que el nostre Alcalde sortia amb el cel ennuvolat ( semàfor vermell a la Vanguàrdia ) per la següent raó:

“L’ Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va convocar ahir ( dia 26) un Ple ordinari malgrat haver-se celebrat ja les eleccions. A la sessió es van portar a votació aspectes com una modificació de personal de l’ Ajuntament, el conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i l’ Ajuntament sobre la biblioteca, i el document entre el Consistori i JB Pujol Can pau S.L sobre la concessió del restaurant de Les Pungoles. Finalment, també es duia a aprovació el conveni entre l’ Ajuntament i la Junta de Propietaris d’ Alfou en el tema de la cessió de la Rectoria.

Els regidors que van haver d’ assistir a la convocatòria de la urbanització eren els previs a les eleccions municipals de diumenge, que van haver de ratificar o rebutjar els acords estant en funcions i sense la legimitat dels nous regidors sortits de les urnes.”

Temes tant importants com el del restaurant de Les Pungoles o el acord amb la Junta de propietaris d’ Alfou haguessin pogut esperar uns dies per tal que PUSA i els seus regidors hagessin pogut al menys conèixer les condicions dels acords votats.

Això diu molt poc de la cultura democràtica del Sr Tella i dels nous regidors de CiU que res han dit davant aquest fet consumat. Acabem malament la legislatura i sembla que tampoc la començarem gaire millor.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment