Ordre del dia del Ple Municipal del 30 de gener de 2014.

Ordre del dia Ple gener 2014Us fem saber que a la comissió informativa de dilluns 26 de gener, l’ equip de govern ens va demanar que no presentesim la moció sobre la reforma del POUM, per tal de tractar d’ arribar mitjançant reunions entre els serveis tècnics, la regidoria d’ urbanisme i els partits polítics, a un acord que porti a un redactat més adient amb la realitat que patim els veïns de les urbanitzacions.

La moció del PUSA, tenia per objecte modificar dos articles del POUM que declaren com il·legals les cobertes auxiliars sense obra que molts veïns tenen a les seves parcel·les per guardar els cotxes i que sovint no respecten els limits de distància que marca la llei. Entenem que aquestes cobertes han d’ estar permeses ja que la manca d’ espai a moltes cases fa imposible guardar els cotxes, el dipòsit de gasoli, la llenya, i els trastos.

Esperem que les converses que mantinguem amb l’ Ajuntament donin solució a aquesta demanda dels veïns de manera satisfactòria.

Tan mateix, el PUSA s’ ha adherit a la moció proposada per Àgora Vilamajor per tal de sancionar els bancs amb pisos buits al municipi. Sens dubte una moció important des de el punt de vista social.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment