Quatre robatoris a Alfou aquesta setmana.

La nit de dilluns a dimarts ( matinada del dia 25 de juliol ), uns individus no identificats van entrar a quatre vivendes de la nostra Urbanització (Alfou ). Els robatoris van succeir entre les 2:00h i les 4:00 h i es van localitzar als carrers Hortènsia i Av.Vilamajor, concretament els números 13, 20 i 29, 31 respectivament. El més greu es que en algun cas, els lladres van entrar a les cases estant els seus propietaris dormint. Per les dades que hem recollit, els robatoris van ser perpetrats per les mateixes persones, i el sostret va incloure un ordinador portàtil, una bicicleta de muntanya, un aspiradora, i joies. PUSA va informar-se directament visitant els veïns afectats i parlant amb la policia local que ignorava els fets al no tenir denúncia pròpia d’ aquests. Segons ens va informar la mateixa policia local, les denúncies que arriben als Mossos d’ Esquadra es remeten quinzenalment a la policia local de Sant Antoni, de manera que si el delicte es perpetra el dia següent de l’ enviament de l’ últim informe , la nostra policia no en te noticia fins passats 15 dies. Sembla lògic pensar que aquest protocol d’ actuació no funciona i que per tant caldria implementar-ne un de nou.

PUSA entén que les denúncies fetes directament als Mossos d’ Esquadra per part dels veïns de Sant Antoni, haurien de comunicar-se immediatament a la nostra policia, per tal que pugui actuar amb celeritat.

La policia de sant Antoni te mitjans, personal i ganes de fer la feina, però si no hi ha un bon canal de comunicació entre les forces de seguretat del nostre país, difícilment podran actuar en els casos esmentats.

PUSA presentarà en breu un escrit a l’ ajuntament per tal de tractar aquest tema concret i que tanta alarma ha generat entre els veïns d’ Alfou.

(Foto cedida per la Verònica, veïna afectada pel robatori. )

Comparteix

2 Responses

  1. heu de fer arribar la noticia a governació de la Generalitat a travès de l´Ajuntament per tal que es revisin les normes de protocol. No pot ser que un fet d´un robatori la policia local no se n´assebenti fins al cap de 15 dies…. això afecta a tot Catalunya… ..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment