Assemblea Alfou 2013.

AG Alfou 2013

 

Cal destacar que malgrat haver-ho demanat a la darrera Assemblea, no s’ ha adjuntat el full dels comptes a la convocatòria i que per tant, hauran de ser els veïns qui s’ arribin a les oficines de l’ entitat per consultar-los. Un veí s’ ha queixat que no s’ ha inclòs dins l’ ordre del dia l’ estudi d’ una possible recepció per part de l’ Ajuntament.

Comparteix

3 Responses

 1. No ho entenc. Un tema tan important com recepcionar o no la urbanitzacio i no s’ inclou. Els unics que s’ han pres la molestia d’ informar que es el primer pas perque la gent pugui decidir son els veins del Pusa. El primer interessat en no recepcionar es l’ ajuntament per aixo estableix u.n import tan gran per cada vei
  A aquest preu evidentment ningu li exigira i aixi ells seguiran cobrant un munt d’ Alfou i sense ser responsables de res. NEGOCI RODO . I nosaltres ni ens reunim per exigir els nostres drests. Tenim allo que ens mereixem!

 2. El que hem de fer els propietaris és demanar la dimissió de l’actual junta directiva, per NO fer res per ela urbanització, lamentable és veure com els mateixos veïns estan demandant queixes ells mateixos davant l’ajuntament i la Entidad.Creemos que cal convocar eleccions democràtiques i triar una nova junta directiva que no aquest dirijida per cap partit politico.En aquests moments l’entitat tenen molt poca credibilitat davant els veïns davant la situació que hi ha.Els propietaris volem la comptes clars, que ens diguin com es despesa l’any passat a les festes, quan diners pagament al bar per instal.lar-se a les festes, això és el que volem els propietaris, transparència, pro favor., per últim agraïr a la nostra veïna Ana Castillo i al Pusa seu esforç per millorar la urbanització.

 3. Montse,Nuria, teneis razon, la unica solución es la DIMISION de la directiva, a los vecinos se les oculta informacion,el año pasado se hicieron las fiestas,se instalo un bar en la fiestas ¿cuanto pago a la urbanizacion? ¿donde estas las cuentas de las fiestas? ¿cuando algo se oculta algo va mal o se quiere tapar.

  Vemos como una vecina pidio unos reductores para la carrer hortensia y no se ha echo ni caso pese al apoyo masivo. ¿esa es la entidad de todos? ¿ o de unos pocos solos?
  En varias ocasiones se han quejado los vecinos por los perros que ahi donde la rectoria,no dejan dormir a los vecinos, la entidad no ha echo nada, señores o cambiamos el rumbo de la entidad o asi haremos una urbanizacion de tercera categoria.

  Parece ser que hay un pacto que no se recepcione el barrio al ayuntamiento no le interesa, “el grupo de Llinars” grupo de reunion donde quedo pactado que alfou no se iba recepcionar ,esta molestado,nervioso ven como el Pusa gana confianza.

  A la reunion no ira mucha gente ya que hay VECINOS QUE NO HAN SIDO INFORMADOS,SOLO SE HA ENVIADO CARTA A ALGUNOS, ESTO ES LAMENTABLE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment