Tallers tercer trimestre.

Cursos escoles velles 2013 1 Cursos escoles velles 2013 2

Comparteix

2 Responses

  1. Jo els faig arribar el meu malestar amb el problema dels gossos que hi ha al meu carrer (visc prop de la rectoria) i estem farts dels lladrucs dels gossos demano si us plau al Pusa si poden fer alguna cosa en defensa de la tranquil · litat dels veïns .

    gràcies

    • Pel que hem pogut esbrinar, els gossos de la masia de Can Llança tenen autoritzat el recinte ja que els tècnics municipals de medi ambient els van donar la llicència de nucli zoològic. Això no vol dir que aquesta llicència sigui revocable si no es compleixen les ordenances de netedat i sanitàries dels animals estabulats a la zona. La única cosa que podeu fer, es demanar una inspecció a la tècnica de medi ambient, interposant la corresponent denuncia. Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment