En demanda d’ informació.

control policialPUSA, ha presentat a l’ Ajuntament dues instàncies per saber del cert, quants robatoris hi ha hagut aquests darrers dos mesos del 2014 i quina ha estat l’ evolució dels delictes en els darrers 3 anys a les urbanitzacions. D’ aquesta manera podrem saber quin abast te el problema i quines possibles solucions hi han.

Segons els propis veïns, el nombre de robatoris ha estat superior a aquest nombre, concretament, nosaltres en hem comptabilitazat un mínim de 6. Per poder actuar, abans ens cal una informació veraç i acurada. Quan tinguem resposta oficial, us la farem arribar.

 

Comparteix

4 Responses

  1. Dijous al mati ( molt aviat, encara era fosc) me’n vaig adonar que no teníem llum al carrer ( Cr. Ginesta), vaig trucar a les oficines per tal d’informar-ne i em varen dir que hi havia varis carrers sense llum, que hi havia una averia. Dijous a la nit encara estàvem sense llum, i avui Divendres, tampoc en hi ha, i ja van tres dies….. De ben segur que malauradament, aquest cap de setmana aprofitant aquesta falta de llum, en haurem de sumar algun mes de robatori.

  2. Divendres 14, van entrar a casa meva. Per sort no hi erem a casa. Vam marxar a sopar fora i en l’estona de les 20:00 fins les 00:30 van entrar i van regirar tots els calaixos de casa. No van robar res, tot hi tenir portatils i camares de fotus a l’avast. Sabien el que feien i ens tenien vigilats, ja que els nostrs TRES gossos estan tancats a la part de radera del jardí per un tancat electric per que no arribin a la valla que dona al carrer i també sabien que no hi erem pels cotxes, ja que pels meus horaris vaig i torno a casa varies vegades al dia i no tinc una rutina marcada. Soc de pungoles, passeig noucreus i al dia següent dissabte, com molts altres dies, no funcionaven els fanals. Avui dilluns he anat a posar la denuncia a la policia de Sant Antoni.

    • Demà publiquem una noticia al respecte. El nostre regidor per Les Pungoles va demanar que l’ Ajuntament s’ impliqui si cal fent front a una part de la despesa del que costaria una vigilància privada. Moltes gràcies per informar-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment