Funcions de la policia local.( oficina d’ objectes perduts )

Objectes perduts policia localDes de el 25 d’ octubre la comissaria de la policia local ha habilitat un espai per guardar els objectes perduts. Ens sembla una bona iniciativa que caldria fer extensiva a altres demandes que PUSA ha presentat al llarg del temps, com per exemple:

1- Una zona al pati de la comissaria ) amb gàbies per als gossos perduts mentre la protectora o els amos, no se’n facin càrrec.

2- Treure les funcions de notificar edictes i actes de l’ ajuntament a la policia, ja que és una funció que entenem no es policial. Fins el 2015, totes les convocatòries de plens o reunions dels grups municipals eren entregades per agents de la policia als domicilis dels regidors. PUSA va demanar que les comunicacions es fessin per correu electrònic i que en cap cas la policia seguís deixant de fer la feina policial, per fer-ne una de caràcter burocràtica. Lamentablement, les notificacions com bans, actes de plens, etc als comerços i entitats se segueixen fent amb la manera antiga.

3- També hem demanat que els agents de policia no siguin els encarregats d’ obrir i tancar els locals municipals. Avui per avui, si una entitat demana un local per fer una reunió fora d’ horari d’ atenció al públic, és la policia qui ha d’ anar en persona a obrir, i després tancar.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment