Passatge Noufons: si no ho veiem no ens ho creiem!!!!!

Sembla impossible però no ho és. Sembla el carrer d’ una ciutat del tercer mon, però no ho és. Estem davant una imatge del Passatge Noufons de Les Pungoles.

asfalt carrer noufonts

Fa uns dies una veïna d’ aquest carrer, la Lucia ens va fer arribar una queixa sobre l’ estat del seu carrer. El regidor del PUSA de Les Pungoles ( Israel Sugranyes ) s’ ha apropat a fer un cop d’ ull personalment sobre l’ estat del carrer denunciat. La veritat és que sembla impossible arribar  a un estat de deixadesa tan absoluta. PUSA ha fet arribar a la Entitat de Conservació de la urbanització aquesta queixa. Si en un temps raonable, no hi ha hagut solució, ho plantejarem directament al Ple del mes de maig.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment