Robatoris a Alfou ( Gener-Febrer 2014)

planol alfou robatoris gener 2014

Aquí teniu el planell d’ Alfou amb els robatoris que hi ha hagut en els darrers dos mesos, han estat 8, Quasi tots en zones a tocar del perímetre de la urbanització, tocant ja als camps i boscos que envolten la urbanització.
PUSA ha demanat un resum dels delictes comesos a les urbanitzacions els darrers 3 anys, per avaluar si realment estem davant d’ un problema puntual o quelcom més seriós. Amb aquestes dades podrem afrontar possibles solucions. Ja siguin mitjançant seguretat privada ( que entenem que hauria de pagar en part l’ Ajuntament, o càmeres de vídeo -vigilància.

Comparteix

1 Response

  1. Al carrer Freixe cantonada Mimosa m’han dit que n’hi ha hagut un altre la setmana passada. Hem de fer alguna cosa!! Seguretat privada? Podria ser una bona opció…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment