Pregunta sobre els robatoris a Alfou al Ple de gener 2014.

Pregunta robatoris AlfouMalgrat pugui semblar mentida, a la pregunta que el nostre regidor,Ferran Calvera, va fer sobre els recents robatoris que ha patit Alfou durant aquest mes de gener, el regidor de la policia, Sr. Ginesta, d’ AIV, va aportar la solució següent: Pagar-nos una vigilància privada o bé, crear cosos de voluntaris entre els veïns per fer rondes nocturnes.

Aquí us deixem l’ elnllaç al vídeo: https://vimeo.com/87116027

El vìdeo contrasta amb el que recull l’ acta del dia del Ple, que tot seguit podeu llegir.

Acta Ple de gener 2014 ferran

 

 

Ha desaparegut tota referència per part del Sr Ginesta a que els veïns ens organitzéssim amb patrulles de voluntaris per donar seguretat a les nostres llars.

Som ben conscients que el tema de la manca de seguretat no es culpa de l’ Ajuntament, és impossible evitar el robatoris a les urbanitzacions. En primer lloc per l’ extensió de les mateixes, per la manca de vida als carrers, al fet que es tracti de cases aïllades i llunyanes del poble, la facilitat d’ entrada i fugida un cop comés el fet delictiu, etc. Ara bé, no pot ser que la resposta que se’ns doni sigui que resolguem el problema nosaltres mateixos. Podem mirar de aportar solucions,però han de ser compartides entre les Entitats de Conservació i l’ Ajuntament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment