El dia després del Ple Municipal del dia 28.

Ahir a dos quarts de nou del vespre es va celebrar el primer Ple Ordinari de la legislatura. Com ja sabeu PUSA va presentar tres Propostes de Resolució que figuren en aquest web (residus pungoles-can miret, franja emergència i pla evacuació, carnet únic esportiu), per tal de ser debatudes en el  Ple Municipal.

Volem manifestar-vos la nostra satisfacció pel fet que les tres propostes van ser aprovades per majoria. Confiem en que després de l’ estiu s’ engegaran per tal de donar-los compliment.

La proposta número cinc, va tindre que ser consensuada amb l’ equip de govern ja que el punt 3 de l’ esmentada proposta no va ser acceptada per l’ equip de govern: Punt 3 de la proposta nº 5 “Demanem que la carta de l’ Alcaldessa de data 4 de juliol sigui rectificada i que es retiri l’ amenaça de retirar els contenidors de recollida a Les Pungoles.”

PUSA va accedir a retirar el punt transcrit davant de la impossibilitat d’ aprovar la proposta en el seu conjunt si aquest no es suprimia.

Malgrat les divergències amb l’ equip de govern en relació a la proposta presentada per Solidaritat per la independència, proposta que demanava deixar sense efectes la pujada de les retribucions dels regidors amb responsabilitats de govern, i que PSC, SI i PUSA van recolzar, això no es obstacle per agrair a tots els grups polítics del consistori ( incloent-hi el govern ) el recolzament a les propostes presentades per la nostra formació.

PUSA va votar també a favor de la proposta del Govern en relació a l’ establiment de les noves tarifes de l’ escola bressol Xauxa, tal com varem explicar al mateix ple. Aquesta proposta va ser votada de manera afirmativa per tots els grups polítics.

Davant la decissió de l’ Alcaldessa d’ aixecar el Ple avans d’ arrivar al torn de pregs i preguntes, dues qüestions que voliem presentar no van poder arrivar a discutir-se. Ho farem tan aviat tinguem ocassió.

Com sempre, us mantindrem puntualment informats.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment