Ple d’ indignats.

Relament, el Ple d’ ahir va ser ple d’ indignats. Ells van ser els veritables protagonistes del dia.

Agora Vilamajor parla de 400 persones, ignorem si van ser 400, 300 o 200 , però la veritat ès que hi va haver una gran participació ciutadana. El moviment ha demostrat tenir força.

Durant el Ple, i concretament en el moment de la votació del punt referent a l’ augment de retribucions dels regidors amb responsabilitats de govern ( pujada del 51% ) es van produir crits i queixes per part del col·lectiu indignats de Vilamajor que van acabar amb la decisió de l’ Alcaldessa d’ aixecar el Ple abans d’ hora, no podent -se celebrar el torn de pregs i preguntes, on tant l’ oposició com els veïns tenien la oportunitat de  participar-hi.

PUSA des de l´ínici del moviment d´igdignats ha donat llibertat perquè a titol individual els seus afiliats i simpatitzants participessin lliurement del moviment  i de la manifestació pacífica convocada , ja que en cap cas PUSA ha volgut polititzar la protesta.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment