Equipar la biblioteca, tot un problema.

VOTv el passat dia 3 de novembre donava la noticia sobre l’ acabament de les obres de la biblioteca de SAV, i a l’ hora manifestava la preocupació de l’ Ajuntament per tal de trobar els recursos econòmics per tal d’ equipar-la. Estem parlant de uns 240.000 euros que l’ ajuntament no te i que caldrà demanar. El regidor d’ urbanisme i cultura Pep Guardi manifesta que s’ han demanat subvencions a la Generalitat i a la Diputació per tal que facin l’ aportació econòmica necessària per tal de comprar el mobiliari i equips per al de poder posar en marxa l’ equipament. Segons hem pogut saber, en els millors dels casos la subvenció no serà de més del 60% de la quantitat demandada, es a dir 144.000 euros, per tant el consistori haurà de posar 100.000 euros de les arques municipals. D’ altra banda, la biblioteca necessitarà com a mínim de dues persones contractades per tal de fer les funcions d’ administració, i això s’ haurà d’ afegir el cost de manteniment ( neteja, aigua, llum, etc ).

Ens preguntem si Sant Antoni de Vilamajor pot fer front a una despesa d’ aquesta quantia. Cal realment una biblioteca de 2000 m quadrats quan en tenim dues a poc més de 3 km del poble, com son la de Cardedeu i Llinars?. Ja tenim molts locals culturals i socials que potser haguessin pogut aprofitar-se per tal de fer un equipament més adient amb les necessitats reals del poble.

Noticia publicada inicialment a Les Pungoles Opina i Viu.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment