El simulacre dels bombers a SAV. Una consideració.

Diumenge dia 13 es va fer la festa dels bombers de SAV. Una de les activitats era el salvament dels passatgers de dos cotxes xocats. El simulacre es va fer davant l’ explanada de l’ escola. El problema va ser que l’ exhibició va acabar a les 13.00h, però ningú va recollir els cotxes. Dilluns al obrir les portes de l’ escola, molts nens encuriosits per els cotxes desballestats van apropar-se per tafanejar. La directora de l’ escola i la secretària de l’ Ampa van trucar la policia i al ajuntament per tal que els vehicles fossin retirats. Finalment a les 12:45 va arribar una grua i se ‘n va endur un. Tothom va pensar que un cop deixat el vehicle en lloc segur, retornarien per endur-se l’ altre, però no va ser així, de manera que a les 16:30h, quan els nens van sortir de l’ escola, encara quedava el que presentava un aspecte més perillós.  Finalment l’ altre vehicle va ser retirat al vespre, la qual cosa ens alegra. En qualsevol cas, fora bo, que en properes ocasions, els vehicles es retirin sempre abans del començament de les classes, així ens evitarem possibles accidents.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment