Les pluges d’ aquesta setmana van obligar a tallar la carretera d’ Alfou a Sant Antoni. Es tracta d’ un problema que es repeteix de manera periòdica a causa que la carretera en molts trams queda per sota dels camps que la limiten, de manera que la puja arrastra la terra i el fang i aquest acaba a la via. Es un problema de dificil solució ja que implicaria fer murs de contenció a les parets dels camps que delimiten la carretera. Afortunadament, la policia local va estar àgil amb la seva resposta i la carretera va ser tallada abans que fos massa tard.

A Can Miret i a Les Pungoles la situació va ser problemàtica, sobre tot en aquesta última urbanització. Les Pungoles al tenir un relleu quasi pla, fa que l’ aigua s’ acumuli i no trobi una sortida natural. Forces tapes del clavegueram van aixecar-se, amb el perill que això comporta per el trànsit rodat. La brigada de l’ ajuntament va treballar intensament per evitar danys majors.

A Can Miret, com a Alfou, la pendent dels carrers va ocasionar que els problemes es centressin en zones més concretes, sobre tot a les rieres. Al seu dia PUSA va demanar que es crees un cos de voluntaris de Protecció Civil, que juntament amb els bombers i la policia actuessin en casos com aquest, que per efecte del canvi climàtic cada dia son més freqüents. Lamentablement, la proposta no va voler ser debatuda i va caure a l’ oblit.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment