Instàncies presentades recentment.

Arran d’ una sol·licitud d’ un veí d’ Alfou, el passat dia 30 de novembre varem demanar que es fes una reordenació del trànsit als carrers d’ Alfou. La iniciativa te per objecte establir quinzenes d’ aparcament a dreta i esquerra dels carrers per facilitar la circulació així com la neteja dels carrers.

L’ altra demanda ha estat la col·locació de reductors de velocitat al carrer Pensament, ja que al haver la Llar d’ avis, el carrer és especialment sensible a que puguin produir-se accidents.

PUSA va demanar amb data 19 d’ octubre de 2012 un informe jurídic a l’ ajuntament demanant qui té atribuïda la competència en matèria de trànsit. La resposta donada per l’ ajuntament ha estat ( RS 2497 ) que : l’ ordenació del trànsit és una potestat pública, indelegable de la qual és titular, en aquestes urbanitzacions, l’ ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, en el seu terme municipal.

Per tant, ha de correspondre a l’ Ajuntament, i no a la Junta de Propietaris autoritzar la petició cursada, així com fer-se càrrec del cost que pugui originar.

PUSA considera que tots els reductors de velocitat que aquest darrers anys s’ han instal·lat a Alfou o a Les Pungoles i que hem pagat entre tots els veïns no era competència nostre, ni molt menys hauríem d’ haver-los pagat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment