Carretera d’ Alfou tallada.

Avui, dia 4 de novembre, a les 09:10h la carretera que va de sant Julià d’ Alfou a Sant Antoni de Vilamajor ha estat tallada  a causa d’ una fuita d’ aigua en una canonada de l’ empresa aigües de Catalunya. Naturalment a PUSA li sembla perfecte que davant el perill que suposava el toll d’ aigua acumulat a la carretera, aquesta es tanqués, el que ja no entenem és que després de 6 hores de tall, no hi hagi cap cartell indicatiu que anuncií aquesta circumstància.

Com es lògic, si l’ avaria s’ ha produït a les 09:00h, resulta difícil anunciar el tall de la carretera davant un fet imprevist, però això no treu que al llarg del matí, ningú de l’ ajuntament hagi pogut posar un rètol informatiu al respecte, per evitar que els veïns haguessin d’ donar la volta a mig camí fet.

Mala gestió un cop més del regidor de governació.

Comparteix

2 Responses

  1. Quiero felicitar a Ferran del PUSA por el brillante trabajo que esta haciendo en beneficio del barrio del fou,animarte a seguir en esa misma linea de trabajo,los vecinos estamos contentos con el trabajo de Ferran ya que es el unico que viene y se preocupa de dar solucion a los problemas de aqui,a ver si se colocan reductores de velocidad en la calle pensamente.gracias

    Ana Ruiz

    • Mi felicitacion a la persona llamada Ana Castillo,la ual ha presentado mas de 30 peticiones vecinales al ayuntamiento,personas asi necesita el fou,animos ana el barrio esta contigo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment