Preparem-nos per l’ estiu.

Publicava el diari Avui una noticia relativa a l’ alt risc d’ incendis que es preveu aquest estiu. Segons fonts d’ aquest diari, el Govern de la Generalitat preveu un escenari similar al que es va donar a  l’ estiu de 1994 on 76.000 hectàrees van ser  cremades. Des de el PUSA fa ja temps ( proposta de creació d’ una comissió de prevenció d’ incendis feta al Ple del mes de juliol ) que estem insistint en que l’ ajuntament demandin a les Juntes de propietaris de les urbanitzacions a fer i executar un pla d’ incendis com el que ja fa temps tenen a Can Vila. Segons hem pogut saber de fonts de la Junta de Les Pungoles, aquesta urbanització ja ha encarregat els treballs a una empresa especialitzada per tal que elabori un Pla pal·liar situacions com la denunciada pel diari. No ens cansarem d’ insistir en que l’ ajuntament es reuneixi amb les Juntes de Propietaris de les urbanitzacions per tal que els Plans s’ executin i es facin de manera coordinada amb la policia local i la regidoria de Governació. Entenem que la proposta de creació d’ un cos de Protecció Civil al nostre poble va directament encaminada en aquesta direcció. S’ apropa l’ estiu i encara no hem fet els deures, i quan el bosc es crema, no hi han segones oportunitats per reconduir la manca d’ acció en èpoques pasades..

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment