ABM recull les denúncies del PUSA respecte els contenidors de Les Pungoles i Can Miret.

L’ Actualitat del baix Montseny ( ABM )recull la problemàtica dels contenidors del C/Montnegre de Les Pungoles i a l’ hora recull l’ opinió de l’ Alcaldessa sobre la situació actual amb les afirmacions següents: “darrerament han augmentat molt les incidències a l’ àrea d’ emegència del passeig del Montnegre fins a una situació insostenible”. “En cas de no millorar aquesta situació us informem que es retirarà l’ àrea d’ emergència.”.

ABM menciona que “l’ avís municipal ha rebut retrets del partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni (PUSA) que ja havia denunciat en diverses ocasions la situació de deixadesa dels contenidors de la zona. La formació considera que la decisió del govern fa pagar justos per pecadors, perquè molta gent que fa ús incorrecte i de forma incívica no és veïna de les Pungoles, sinó que els utilitza al seu pas per la zona.

La solució, assenyala PUSA, ha de passar per resituar els punts de recollida i diversificar-los equitativament per Can Miret i Les Pungoles, així com establir una vigilància i penalització per les conductes incíviques. El regidor de PUSA , Israel Sugranyes, ha demanat una reunió amb el regidor de Medi Ambient, Florenci Llavina, per tractar aquestes qüestions.”

Com ja us hem informat, aquesta reunió ja s’ ha fet i PUSA ha presentat per al proper Ple Municipal unes Propostes de Resolució per tal de ressoldre aquest problema de manera definitiva.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment