Les rotondes dels voltants.

RotondesUs posem una noticia del web Les Pungoles Opina i Viu que és força descriptiva de com es valoren les urbanitzacions al nostre municipi.”Ja tenim estrenadeta la nova Carretera de Cànoves i les rotondes van agafan funció i forma…..però no totes progresen adequadament. Mentre les que pertanyen al terme municipal de Cànoves tenen les seves oliveres i acabats, les que pertanyen al terme municipal de Cardedeu fan molt poc goig…. les imatges us ho faran veure. 
 
Seria convenient que la Junta de la EUC i el seu administrador poguessin sol.licitar al Ajuntament de Cardedeu les intervencions pertinents en aquests rotonda en nom dels propietaris pungoleros i usuaris beneficiats de la bona imatge de l’accés a la nostra urbanització, ara que el tema està fresc. Un dels regidors del PUSA (Israel Sugranyes) ha fet la petició via email al administrador de la EUC.”
Fa temps, a la rotonda de Llinars el nostre partit va demanar a través de l’ Alcalde Sr. Martí que es retolés l’ entrada a la urbanització. Un cop l’ Ajuntament va veure publicada la noticia al nostre web es van decidir a fer les gestions oportunes per demanar-la, cosa que ja havíem fet nosaltres. Així funciona aquest ajuntament.

 

Comparteix

1 Response

  1. soc en joaquim parra martori, vei d’alfou desde l’any 88, i volia proposar al vostre partit, la manera de evitar males maneres entre alguns veÏns, degut als aparcaments i de pas proposar tambè que als carrers de doble direcciò, excepte avingudas), s’obligui a aparcar 15 dies a cada costat i direcciò prihibida en carrers alternatius, i axi tenir una urbanitzaciò moderna, al mens en aquest tema, salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment