CAMINADA POPULAR EL DIA 17 DE MAIG DE 2015

caminada copiaCAMINADA POPULAR EL DIA 17 DE MAIG DE 2015

DE LA RECTORIA D´ALFOU FINS SANT ANTONI I TORNAR

 El PUSA et convida a fer una caminada d´unes dues hores (1 d´anada i 1 de tornada) en la que podràs gaudir d’excel.lents vistes de muntanyes emblemàtiques de Catalunya (El Sui, el Turó de l´Home,les Agudes,El Matagalls, El Pla de la Calma, El Tagamanent, la Mola i fins i tot ,si fa un dia clar, veuràs els pics de Montserrat).

L´itinerari transcorre per camins rurals de petit recorregut(PR) i algun tram el fem pel GR 97 que és el camí  de gran recorregut  que va del Tordera al Llobregat.

Sortiríem a les 9 del matí de la Rectoria de Sant Julià d´Alfou i en arribar a Sant Antoni (aproximadament a les 10) faríem un descans en el que podríeu fer una volta pel mercat o passejar pel centre del poble i desprès (cap a les 11) tornaríem a la Rectoria  i arribaríem al voltant de les 12.

El camí es fàcil però cal portar calçat adequat ,alguna cosa per menjar en arribar a Sant Antoni i aigua. No està de més portar gorra o alguna protecció pel sol.

Els que vulgueu fer la caminada només cal que a les 9 sigueu a la Rectoria d´Alfou. Segur que disfrutareu del paisatge i de bona companyia.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment