Assemblea veïns: Antenes mòbils a Can Miret

Assemblea veïns Can Miret antenes telefonia mòbil.

El dia vuit de maig, a les 21:00 h a la seu social de l’ associació de veïns de la urbanització va tenir lloc una xerrada per posar de manifest la possibilitat d’ instal·lar una antena de telefonia mòbil a la zona esportiva, zona pública i amb condicions adequades per emetre una senyal nítida. 

L’ antena amb el “mastil” de formigó feia 24 metres d’ alçada.

L’ ambient estava força enrarit i tens, la regidora de noves tecnologies va voler explicar el projecte en varies ocasions, però va ser impossible mantenir un mínim ordre. DE fet el responsable de l’ empresa movistar no va poder ni intervindre donades les circumstàncies.

PUSA va intervenir en la veu del nostre regidor Ferran Calvera per tal de defensar l’ actuació de la Núria ja que la seva tasca va ser la correcte i la que demandaven una part del veïns amb problemes de cobertura. L’ Ajuntament simplement va buscar la informació per tal de transmetre-la a tots els veïns, i per tant algunes crítiques a la regidora van ser injustes. Per aquesta raó PUSA va voler donar la cara per el govern davant tots els veïns i posar en positiu  la feina feta. Es va parlar de les conseqüències per a la salut d’ aquestes antenes de baixa freqüència i del seu impacte visual per a les cases més properes. La majoria de veïns que van assistir tenien ja una opinió negativa de les antenes, i aquells que havien demanat la seva instal·lació no van assistir-hi, de manera que l’ aprovació del projecte estava ja decidida abans de començar la votació. Votació que va tenir un resultat clar: 29 vots en contra i 9 a favor.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment