Ple del dijous 29 de Novembre.

El proper ple de novembre que es celebrarà dijous dia 29 tindrà d’ entre altes propostes una que des de PUSA entenem que és força important. Volem impulsar la regeneració democràtica al poble, volem que l’ ajuntament s’ obri als ciutadans, que els veïns siguin co- partícips de les decisions del municipi i dels seus espais. Per aquesta raó proposarem les següents mesures.

1º Establir un sistema de control per tal que les respostes a les preguntes ( instàncies ) dels veïns siguin contestades dins dels terminis legalment establert.

2º Fixar una normativa que estableixi l’ horari de les comissions informatives i plens extraordinaris de manera que és garantitzi la màxima assistència pública.

3º Difondre per vídeo ( al web de l’ ajuntament )tots els plens celebrats a la casa del poble, de manera que tots els veïns que no hagin pogut assistir-hi en persona, puguin veure ‘ls posteriorment.

4º Obrir un espai al web municipal als grups municipals i a les associacions per tal que puguin fer comunicats o expressar les seves inquietuds i idees.

5º Facilitar l’ accés als locals públics per part de les associacions i entitats del municipi, de manera que no sigui necessari cridar cada cop que s’ ha d’ obrir i tancar un local a la policia.

6º Establir un sistema més democràtic i consensuat entre tots els partits en la direcció de la Ràdio Municipal i de la revista SAV.

7º ILP vinculants mitjançant referèndum.

8º Pressupostos participatius. Els veïns decideixen en que gastar els diner públics.

9º Redactar un reglament per al funcionament de la ràdio de SAV que garanteixi la seva absoluta independència.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment