Reconeixement a Ferran Sarrià.

El nostre amic Ferran Sarrià va aparèixer a l’ edició del divendres al diari El 9 nou. El rotatiu és feia reso de la propera caminada històrica que esta organitzant per Sant Antoni de Vilamajor, caminada que ja te totes les places tancades i que ha tingut una gran acollida entre els vilamajorins. Però la gent del PUSA no volem destacar aquest fet concret, si no la trajectòria d’ en Ferran al llarg dels anys, amb el seu web Història de Vilamajor del que ja hem fet alguna ressenya en aquestes pàgines. Son gent com ell, l’ Higini, el Perspectiva o l’ Israel que amb els seus respectiu blogs de Vilamajor ,fan sovint una feina callada, soterrada per la majoria, però tan necessària en aquest temps d’ absolut triomf del materialisme. Tots ells aporten els seus webs o blogs amb l’ única voluntat de comunicar als veïns aspectes culturals, socials o polítics dels nostres municipis. A tots ells la nostra felicitació i el nostre suport.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment