Inauguració de la Biblioteca de SAV.

El passat dissabte el president de la Diputació de Barcelona i l’ Alcaldessa del nostre poble, varen inaugurar la magnífica biblioteca que des de dilluns ja opera amb tota normalitat. Quasi 1000 metres quadrats d’ instal·lacions, 1,5 milions d’ euros d’ inversió, sevei de wiffi, prèstec i zona infantil. Unes instal·lacions fantàstiques i una obra bonica de veritat. PUSA sempre s’ha mostrat contrari a aquest equipament per entendre que era una despesa excesiva, i amb un cost de manteniment molt elevat. Sempre hem entés que al municipi de SAV hi han moltes mancances estructurals i de serveis que eren més urgents. La Biblioteca ja s’ ha fet, i per tant ara cal que li treguem rendiment, i això no dependrà ni de l’ ajuntament, ni de l’ oposició, si no dels veïns i veïnes de Sant Antoni. Disfruteu-la intensament.

Inauguracio B 1Inauguracio B 2Inauguracio B 3Inauguracio B 4Inauguracio B 5Inauguracio B 6Inauguracio B 7

 

 

 

 

 

 

 

Com podeu veure a les fotografies, molts veïns del poble varen voler ser presents en tan important esdeveniment. A l’ acte, ens acompanyaren els regidors de l’ equip de govern, els regidors de SI i els del PUSA, així com els alcaldes de Sant Pere, Cànoves, Granollers i Llinars. Agraïm molt la seva presència.

Un cop inaugurada, es va fer un refrigeri. Malgrat ens hagués agradat, per questions de temps no ens varem poder quedar i fer algunes fotos més.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment