Assemblea Alfou: 3ª part. L’ estafa de la recollida selectiva.

Recollida selectiva discriminada

Al 6é punt del ordre del dia estava dedicat a les escombraries. Aquí PUSA va presentar a tots els veïns un escrit adreçat a l’ Ajuntament denunciant el tracte discriminatori que reben les urbanitzacions d’ Alfou, Pungoles i Can Miret respecte de les altres urbanitzacions del municipi i cases unifamiliars del nucli urbà. Mentre que el rebut de 160 euros és el mateix a totes  les vivendes unifamiliars de Sant  Antoni, el  servei prestat no, ja que a Can Sauleda i cases i vivendes aparellades del poble es recull el cartró, paper i envasos porta a porta, cosa que no succeeix a Alfou, Pungoles i Can Miret. PUSA va informar a la Junta de Les Pungoles, Alfou  i a l’ Associacó de veïns de Can Miret sobre aquest tracte discriminatori. De moment no hem rebut resposta, però esperem poder fer un front comú per defensar els nostres drets.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment