Tallers i cursos La Rectoria: 2013-2014

Tallers socioculturals 1 trim 2013 2014

S’ obren de nou els tallers de La Rectoria d’ Alfou i els de les Escoles Velles. Aquest any a Alfou hi haurà un taller menys. Cauen de la llista els tallers de dibuix i pintura i el de tècniques creatives. Per contra tenim més tallers de Ioga i un taller de Creativitat i un d’ alliberament de cuirasses. Els preus es mantenen igual respecte l’ any passat.

Al poble hi han 32 tallers o activitats, 10 més que l’ any passat. Certament hi han cursos que semblen interessants, altres per contra semblen massa repetitius en quan al contingut. Així tenim cursos de Ioga, Ioga Kundalini, Hatha Ioga, Meditació, alliberació de cuirasses, etc

Interessants els cursos d’ aprendre a estudiar, francès i anglès, català per a nou vinguts, cuines del món, horticultura ecològica, danses orientals i mediterrànies, etc.

Un cop més els horaris que es fan a Alfou fan que el nombre de cursos i tallers siguin per una minoria.

Comparteix

1 Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment