Acta de l’ Assemblea d’ Alfou 2012.

Realment el resum que fa l’ acta de l’ Assemblea no podia ser més breu i mancat de rigor. Amb vuit ratlles es resumeixen dues hores de debat entorn a temes tan importants com La recepció, el pagament dels tributs a Sant Antoni poble, la manca de Censor jurats de comptes que realment les auditin, les factures no oficials, etc. Si voleu saber de manera extensa el que es va dir realment a l’ assemblea torneu a llegir el resum que PUSA va fer i podreu comparar-lo amb la informació donada per la Junta.

Llegida l’ acta com a poc es pot dir que li manca transparència i rigor, i que les veus discrepants s’ han passat molt per sobre per tal de no donar gaire difusió.

Del contingut de l’ Assemblea va quedar clara una cosa: els veïns volien més informació i millor, més participació en els debats de les qüestions i un control de les despeses exhaustiu. Sembla que malgrat les paraules en aquesta direcció per part de la Junta han caigut en l’ oblit. Sens dubte aquest no és el camí que tots esperàvem.

Podeu veure el resum real de l’ Assemblea a : https://pusa.cat/2012/04/resum-assemblea-alfou-2012/

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment