Manteniment de solars a SAV.

Un veí de Sant Julià d’ Alfou ens ha fet arribar una queixa relativa al’ estat d’ un arbre a l’ Avda Llinars que al créixer ha anat envaint el pas dels cables del telèfon i la llum. D’ altra banda, l’ Ajuntament de Sant Antoni, com publica avui el diari El 9 Nou, ha engegat una campanya per tal que els veïns de les urbanitzacions mantinguin en bon estat les seves parcel·les, tallant les bardisses que envaeixin el carrer o els matolls secs que son un perill en cas d’ incendis.

Doncs sembla ser que a l’ Adva Llinars ( nº 21 ) tenim un cas semblant que afecta les xarxes bàsiques de telefonia i enllumenat. Esperem que l’ Entitat de Conservació o l’ Ajuntament posin fil a l’ agulla en aquest tema. Naturalment la solució en cap cas ha de passar per tallar cap arbre, si no simplement podar-lo de manera adequada.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment