Web d’ Alfou.

La imatge que dona actualment el web d’ Alfou ( www.alfou.info ) i que ens representa a tots és lamentable. Els anuncis fa mesos que estan caducats i cap nova noticia es penja. Encara figuren els cursos del trimestre passat, quan els propers -que començaran a l’ abril-, encara ni s’ han posat malgrat que el termini per inscriure’s ja ha finalitzat. Tampoc es va anunciar l’ Assemblea de propietaris que va tenir lloc el dia 13 d’ aquest mes, cap enllaç de les noticies publicades porta a cap mena d’ informació, tots els enllaços estan trencats. Les noticies penjades en alguns casos tenen més de dos anys.

Realment, per tenir un web en aquest estat millor seria no tenir-ne cap. Una estirada d’ orelles a la Junta actual per la manca d’ informació als veïns i per la pobra imatge que Alfou dona a la resta del municipi en quan a imatge i participació.

Esperem que ara que el web està en funcions i sembla ser que en reestructuració, sigui ,un cop restaurada, un lloc de trobada i d’ informació per a tots els veïns d’ Alfou.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment