Assemblea Pungoles 2012

El proper dissabte 16 de Juny a les 9h, s’ha convocat un nova Assamblea General Ordinària.

Sens dubte és una assemblea important amb el tema de la recepció damunt la taula. PUSA dona suport com sempre hem manifestat al recepcionament, però seria important que els veïns sabesin quina aportació farà l’ Ajuntament de Sant Antoni i quin esforç es demanarà als propietaris. Si el montant de l’ obra ha d’ anar exclusivament a càrrec dels veïns, PUSA no recolzarà la recepció. Entem que els impostos que durant tots aquest anys hem pagat sense contrapartida alguna s’ han de tenir en compte a l’ hora de repartir esforços econòmics.

No hi falteu, està en joc el futur de Les Pungoles.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment