Ara venen a explicar-nos que ferien a les urbanitzacions?

CiU a Alfou 7 març 15CiU de la mà de l’ Alcaldessa i demés regidors convergents vindran dissabte dia 7 de març a vendre la moto de la importància que tenen per a ells les urbanitzacions. Diu el fulletó d’ emtre altres coses “Per seguir millorant les coses volem comptar amb tu….”.

Com tenen la barra de preguntar-nos a poc més de dos mesos de les eleccions que volem per les urbanitzacions i que pensem de Vilamajor. CiU no han vingut a cap assemblea d’ Alfou en els darrers 8 anys, i a la de les Pungoles van venir per que s’ havia de votar la recepció de la urbanització, però el regidor que van enviar no va dir ni piu, va preferir deixar el marró a l’ Alcalde de Sant Pere. A la resta d’ Assemblees no han anat. Hi ho sabem perquè la gent del PUSA hem anat a totes des del 2010 fins ara.

Tampoc van anar a la xerrada sobre l’ aigua organitzada per la Entitat d’ Alfou, és a dir la Junta de Propietaris.

Tampoc han vingut mai a Les Festes Majors d’ Alfou,  això si, a les Festes Majors del poble hi son a tota hora i cada dia.

EL VILAMAJOR QUE VOLEM TAMBÉ DEPÈN DE TU.

Potser s’ han equivocat i volien dir ELS NOSTRES SOUS TAMBÉ DEPENEN DE TU.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment