Un cedre de grans dimensions cau sobre un bloc de pisos a SAV.

Arbre caigut SAV1Arbre caigut SAV2

 

 

 

 

 

 

Un cedre adult, de més de 25 metres ha caigut sobre un bloc de pisos al C/ Santiago Rosinyol de Sant Antoni de Vilamajor. No hi ha hagut cap ferit i sols s’ han de lamentar danys materials a la façana de les vivendes. Part de la taulada ha estat malmesa i també les baranes d’ alguns balcons, vidres i finestres també han patit el cop de les branques d’ aquest majestuós arbre.

Postes ventada PungolesA Can Boatell també han caigut arbres que han fet tallar alguns carrers, així com a la carretera d’ Alfou a Sant Antoni. La brigada i el regidor d’ obres han estat tot el dia intentant resoldre l’ allau de problemes que la ventada ha produit.

D’ altra banda, a Les Pungoles, la forta ventada ha causat un altre mena de problemes, tal com el tall del subministrament elèctric durant unes hores. L’ avaria s’ ha resolt al voltant de les 18:30h.

 

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment