La ventada sacseja Sant Antoni.

Pi cau AlfouAquest matí, tal com estava anunciat, ha començat una forta ventada que ha arrencat arbres, contenidors i mobiliari dels jardins de Sant Antoni de Vilamajor. Cap a les 14:00h un pi de grans dimensions ha caigut a l’ entt¡rada d’ Alfou des de Cardedeu tallant completament la carretera. No hi ha hagut que lamentar persones ferides o afectades directament. S’ han produit talls de llum a totes les urbanitzacions que s’ han anat resolent amb el pas de les hores. Segons protecció civil de Cardedeu, al vespre, la carretera tornarà a ser operativa. D’ altra banda, la policia local ens ha informat d’ un altre arbre que ha caigut al poble causant desperfectes a un bloc de pisos. Procurarem ampliar la noticia. Aneu amb compte i procureu no sortir al carrer.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment