Llums nadalenques.

Avui dia 20 de gener, els operaris de l’ Ajuntament de SAV han començat a retirar els llums de Nadal.

Des de PUSA volem manifestar que en els temps de retallades i crisi que tots els municipis patim, fora bo que l’ Ajuntament actues amb major celeritat i que les esmentades llums nadalenques fosin retirades el més aviat possible un cop acabades les festes. La fotografia que il·lustra aquesta noticia va ser feta el passat dia 18, per tant han passat dues setmanes des que la festa de Reis va complir-se. No estem parlant d’ una despesa important, naturalment, però els petits detalls que demostren la voluntat d’ estalvi energètic també es possen de manifest en situacions com aquesta. Preguem que en properes festes, la regidoria de Comerç sigui més diligent.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment