Moció contra els desnonaments: Ple del 28 de Novembre.

Perill desnonamentEl passat dia 12, es va celebrar la darrera reunió a l’ Alcaldia per tal de tirar endavant una moció consensuada entre tots els partits polítics i els representants dels veïns de vilamajor ( Àgora Vilamajor ). A la reunió varen assistir els representants de CiU, ERC, AIV i PUSA. Han estat 4 reunions al llarg de tres mesos. PUSA conscient de la importància de la moció, ha estat present a totes les reunions, i ha trevallat per tal d’ aportar solucions tangibles per als veïns. Finalment, la moció recollirà aspectes concrets per millorar la situació d’ exclussió social dels veïns de Sant Antoni més necessitats. També aprovarem mesures per recolzar els desnonats, i tan mateix encetar un programa de vivendes de lloguer social. Al Ple del dia 28 la proposta serà votada per unanimitat. Aqusta vegada els polítics han fet la feina, ara cal que els veïns hi donin recolçament amb la seva assistència al Ple. Us esperem.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment