Parada de cotxes clàssics a SAV.

Concentració de clàssics

Amb ocasió de les festes Majors d’ hivern de SAV, el passat dia 14 de gener, l’ associació Clan del Clàssic va organitzar una concentració de vehicles clàssics a l’ explanada del mercat dominical.

La concentració va reunir prop de 50 cotxes i motos, de totes les èpoques i models. Hi havien cotxes dels anys 20, 50, 60, 70 i 80. El model més antic era un Rugby de 1926, així com un mercedes del 56. Cotxes emblemàtics com el Tiburon, Citroen Traction o el Dodge Dart van donar un toc de distinció a l’ event. Forces cotxes dels anys 60-70 es van reunir, com per exemple un Renault 9, R-4 ,dos Seat 124 , varis Minis o un Seat 1500. L’ Ajuntament va convidar a  tots els participants a beguda i a un pica pica  senzill però suficient. El regidor de cultura i l’ alcaldessa van fer els honors i van mostrar la seva satisfacció per el nombre de cotxes reunits.

Finalment, no es va poder celebrar la cercavila degut el volum de cotxes concentrats, però esperem que en futures ocasions puguem fer-la.

Des de el Clan del Clàssic volem agrair a l’ Ajuntament les facilitats donades per tal d’ organitzar l’ acte, esperant que la primera concentració de l’ associació a SAV sigui a partir d’ ara una data assenyalada com a permanent al calendari festiu del nostre municipi.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment