Vestidors de Les Pungoles.

Aquest son els vestuaris actuals de les pistes esportives de Les Pungoles. Aqueta imatge ben aviat deixarà de ser tal com la hem vist aquest darrers anys. Abans que comenci la nova temporada de les piscines uns nou vestuaris estaran lplenament operatius. El proper divendres, aprovarem el nou pressupost per l’ any 2012 que inclourà una despesa d’ inversions de 30.000 euros per la construcció dels nous vestuaris. Hem demanat al regidor d’ esports que hi hagi accés directe des de el restaurant als vestidors amb una porta que pugui tancar-se amb clau.

Per al nostre partit, -que des de que vam assolir representació a l’ ajuntament, les instal·lacions esportives de Les Pungoles i Can Miret han estat una prioritat-, aquesta noticia es força important ja que suposa un canvi a l’ hora d’ establir prioritats en les infraestructures. Heu de saber que PUSA està treballant també de manera constant per tal que el Carnet únic sigui ben aviat una realitat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment