Piscina coberta a Les Pungoles. Es possible.

Nosaltres pensem, que quan l’economia municipal ho permeti, és possible i més senzill del que sembla tenir una piscina municipal coberta. Aquesta proposta de coberta plegable de lona, que la gent del PUSA ha visitat i analitzat a Barcelona, és una opció viable, que l’ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor pot estudiar, per donar-li als veïns i les escoles del Municipi una piscina coberta, on poder practicar la natació tot l’any, com altres municipis com Llinars i Cardedeu ja tenen, sense grans obres, i aprofitant instal.lacions actuals. 
Només instal.lant una lona de coberta i climatitzant l’ambient de forma adient, com han fet al Barri d’Horta a Barcelona, en el col.legi Sal.lesià Sant Joan Bosco, es pot dotar de servei en els mesos d’hivern, a una piscina municipal, que permet la natació esportiva, L’actual instal.lació Municipal de Les Pungoles, seria una bona candidata, sense fer cap gran infrastructura, i sense tenir que recòrrer i pagar aquest servei esportiu a altres municipis, i rendibilitzar-la de forma més eficient.
Aquesta intervenció i inversió pot ser negociada i compartida amb Sant Pere de Vilamajor, amb una mancomunitat d’ús dels dos municipis.
Naturalment hi han models prefabricats, amb alumini amb un cost superior, però que permetria fer un ús permanent de la mateixa, organitzant cursets per als nens de les escoles de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor.
Com sempre a PUSA estem disposats a donar suport a iniciatives realistes econòmicament parlant que facin possible una major integració de les urbanitzacions al poble.
Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment